Historien bag H.L. Muffer ApS​

H.L Muffer ApS blev grundlagt af Hans Larsen. Det krævede flere års forarbejde inden firmaet kunne blive en realitet d. 19/12-2000. Grunden til firmaets opstart, var pga. irritation over de dårlige overgangsløsninger som der var på markedet. I mange år havde Hans selv benyttet sig af de daværende tilgængelige overgangsløsninger. Hans har haft egen entreprenørforretning siden 1973 og kloakautorisation siden 1975, og derfor blev irritation til opfindelse i form af krympemuffen. En overgangsløsning kunne dække flere dimensioner på en gang og samtidig være 100% tæt.

Hans Larsen gik i flere år og eksperimenterede før den første krympemuffe blev indsendt til Teknologisk institut. Det var en hård kamp at få VA-godkendt den første muffe, og derfor

kontaktede H.L. Muffer, BIC-Nord, som bistod med rådgivning, idet der var mange teoretiske spørgsmål og problemer. Med deres hjælp lykkedes det sidst at få godkendelsen.

Den første VA-godkendelse kom d. 25/4-2000.​

I 2001, blev Hans Larsen indstillet til den regionale ”Jantelivsstils pris” i Viborg. Han vandt prisen og blev efterfølgende inviteret til København, hvor den landsdækkende ”Janteknuser pris” skulle uddeles. Hans Larsen vandt ikke prisen, men blot det at blive

udvalgt var en meget stor bedrift.​

Året efter, i 2002, fik H.L. Muffer ApS overrakt ”den danske miljøpris” på Vandtek messen. Det var ydermere første gang H.L. Muffer var på messe, og de fik prisen på baggrund af udviklingen af krympemuffen. Det var endnu en tilkendegivelse fra myndighederne, om at krympemuffen er en god og miljørigtig opfindelse.​

I 2008 udvikler H.L Muffer endnu en produktserie, som der revolutionerer kloakbranchen. H.L Muffer udvikler ekspansionsmuffen, og denne var oprindelig tiltænkt til Septictank T-Stykker, men landets kloakmestrene ser potentialet i overgangen, og muffen bliver hurtig brugt som almindelig overgang. Muffen bliver populær og er i dag den mest sælgende overgang.

I efteråret 2012 opkøber H.L Muffer ”det gamle træ drejeri” på Idrætsvej i Ranum. Pladsen på Vestergade bliver simpelthen for trang. Det er dog først i sommeren 2013 at firmaet skifter adresse, idet der skulle en ombygning til, og samtidig blev der tilbygget en produktionshal på 400 m2.

I 2013 fik H.L Muffer fint besøg af daværende Erhvervs og Vækstminister, Annette Vilhelmsen. Besøget skyldes at ministeren var i Vesthimmerlands kommune, og ønskede at besøge et par enkelte af kommunes virksomheder.

I slutning af 2014 udvider H.L Muffer igen. Fabrikken på Idrætsvej bliver udbygget med kontor, laboratorium, samt ekstra lagerplads.

I 2015, får H.L Muffer endelig VA godkendelse på Ekspansionsmuffen samt på Krympe/Samlemuffe til opføringsrør. Efter ca. 1 års arbejde lykkedes det gennem fælles arbejde sammen med Teknologisk Institut og ETA Danmark. Godkendelsen får interessen for Ekspansionsmuffen til at stige yderligere, og det medfører, at der ved udgangen i 2015 igen bliver udvidet med endnu en lagerhal.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Familieejet virksomhed

Stor kundekreds

Udvikling af nye produkter

Anerkendt og kvalitetsbevidst

Ønsker du vi ringer dig op?

Så udfyld venligst formularen med navn og tlfnr. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

HL Muffer ApS

​​Idrætsvej 31

9681 Ranum

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 67 70 05

E-mail: hlmuffer@hlmuffer.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

07.00 - 17.00

Fredag

07.00 - 15.00

Lørdag og søndag

Lukket

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.